Üzent a rettegett csecsen vezér: erre készül Oroszország

diplomacy Horizontal POLITICS HEADSHOT EARPHONES
Chechnya's leader Ramzan Kadyrov attends a signing ceremony following a meeting of Russian President Vladimir Putin with Saudi Arabia's King Salman in Riyadh, Saudi Arabia, on October 14, 2019. (Photo by Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP)
Vágólapra másolva!
Ramzan Kadirov tagadta az orosz csapatok visszavonulását - írja a Lenta.
Vágólapra másolva!

Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov az "erőszakos és legszkeptikusabb kommentátorokhoz" fordult, és azt mondta, hogy az orosz csapatok nem vonultak vissza sehova a különleges művelet során. Ezt Telegram-csatornáján cáfolta.

Szerinte az ilyen üzenetek csak nyugati provokációk.

– tette hozzá.

Ramzan Kadirov Forrás: AFP/Alexey Nikolsky

Kadirov elmondta, hogy az orosz hadsereg nem lőhet válogatás nélkül mindenkire, beleértve a civileket is, csak azért, hogy "csillapítsa a kanapén tudatlanok mániákus vágyait. Oroszország ebben a különleges műveletben igyekszik minimalizálni az emberi áldozatok számát" – hangsúlyozta.

– zárta szavait Kadirov.

Korábban Csecsenföld vezetője olyan utasítást adott ki, hogy készítsenek listát azokról a katonákról, akik részt kívánnak venni a különleges katonai műveletben Ukrajnában. Emellett megjegyezte, hogy a köztársaságban "nagyszámú katona álmodik arról, hogy harcosainkhoz csatlakozzon a fronton".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!