Brutálisan meggyilkolta a gyerekét egy angol nő

Vágólapra másolva!
Elítélte a Maidstone-i bíróság Sian Hedgest és élettársát, Jack Benhamet, amiért brutális kegyetlenséggel megverték, majd megfojtották a nő másfél éves fiát. A gyerek testén több mint 70 sérülés volt, a szervezetében pedig kokaint találtak.
Vágólapra másolva!

Kiderült, a pár már a gyilkosság előtt is többször verte a kisfiút, a bíróságon fel is olvastak egy üzenetváltást, amelyben az az anya arra biztatja a barátját, verje meg a kisfiút, amiért az megharapta.

2020 novemberében 28-án hajnalban a pár még a kenti Faversham közelében lévő Hernhillben álló lakókocsijukban iszogatott és kábítószerezett, amikor brutálisan megverték a gyereket.

Összesen több mint 70 sérülést találtak a testén, rengeteg zúzódása volt, eltörték a bordáit, a karját és a lábait.

A bíróságon a férfi azt állította, hogy a tragédia napja egy átlagos este volt. Elaludt, majd amikor felébredt, az látta, hogy a gyerek a lába alatt van. Először azt hitte, hogy véletlenül megfojtotta a gyermeket. Később azonban több sérülést is felfedeztek a gyerek testén, amely arra utalt, hogy több ütés is érte a kisfiút. Az ügyész azzal érvelt, hogy ha legalább az egyikük nem lett volna benne a támadásban, akkor az leállíthatta volna a bántalmazást.

Az, hogy ez nem történt meg, azt bizonyítja, hogy mindketten verték a kisfiút.

A bíróság végül életfogytiglani büntetésre ítélte a párt, a nő 19, a férfi 23 év múlva szabadulhat legkorábban – írja a Sky News.

Ahogy korábban megírtuk, egy brit nővér hét csecsemőt gyilkolt meg, Bábonymegyeren egy háromgyerekes anyuka ölte meg az újszülöttjét. Egy szabolcsi nő pedig egy parkban megszülte, majd megölte a csecsemőjét.