Beismerte tettét a férfi, aki erőszakolt és gyilkolt Németország legforgalmasabb turistalátványosságánál

Vágólapra másolva!
Beismerő vallomást tett a férfi, aki tavaly a németországi Neuschwanstein kastély közelében belelökött a szakadékba egy amerikai nőt, barátnőjét pedig megerőszakolta, majd őt is a szakadékba lökte halálosan megsebesítve.
Vágólapra másolva!

A támadás tavaly június 14-én történt a Marienbruecke közelében, a kastélyhoz közeli szurdok felett átívelő hídnál, ahonnan kilátás nyílik Neuschwansteinre, Németország egyik leghíresebb turisztikai látványosságára.

Az ügyészek szerint a vádlott véletlenül találkozott a 21 és a 22 éves turistanővel egy túraúton, és lecsalta őket az ösvényről. A férfi először a fiatalabb nőt kényszerítette a földre, és megpróbálta levetkőztetni. Az idősebb nő megpróbált közbe lépni, ekkor dulakodás alakult ki, és a gyanúsított állítólag lelökte őt egy meredek lejtőn. A nő körülbelül 50 métert zuhant, és fejsérülést, zúzódásokat és horzsolásokat szenvedett, de életben maradt.

A gyanúsított ezután állítólag addig fojtogatta a fiatalabb nőt, amíg az el nem veszítette az eszméletét, majd megerőszakolta, aztán pedig őt is lelökte a lejtőn. A nő meghalt

 - mondta el az ügyészség.

A gyanúsítottól egy laptopot és mobiltelefonokat foglaltak le, amelyeken gyermekekkel kapcsolatos szexuális visszaéléseket tartalmazó anyagokat tárolt.

A gyanúsítottat nem sokkal a támadás után letartóztatták. A vádlottat gyilkossággal, halálos kimenetelű nemi erőszakkal, gyilkossági kísérlettel és gyermekpornográfia birtoklásával vádolják. 

A gyilkossági vádakért Németországban életfogytiglani börtönbüntetés szabható ki.

A 31 éves amerikai vádlott a bírósági tárgyalás kezdetén ismerte el a vádakat - jelentette a dpa német hírügynökség.

Ítélethirdetés legkorábban március közepén várható - írja a Huffpost.