Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyászol az angol királyi család

Vágólapra másolva!
Meghalt Thomas Kingston egy gloucestershire-i címen vasárnap este. A 45 éves férfi II. Erzsébet egyik unokatestvérének, Lady Gabriella Kingstonnak volt a férje. A halál okát egyelőre még nem tudják.
Vágólapra másolva!

Nem sokkal azután, hogy kiderült, III. Károly súlyos beteg, újabb sokkoló hírt kapott az angol királyi család. Most már tudni lehet, miért mondta le keddi hivatalos programját Vilmos herceg: 45 éves korában meghalt Thomas Kingston, Lady Gabriella Kingston férje. 

Az üzletember számtalan életet megmentett, volt túsztárgyaló, és egy merényletet is túlélt Irakban

 - olvasható a Daily Mailen.

ThomasKingston, Thomas Kingston, felesége Lady Gabriella,
Vizsgálják halálának okát
Fotó: Getty Images

Mihály kenti herceg vejét vasárnap este találták holtan egy gloucestershire-i címen, a mentők nem sokkal 18 óra után érkeztek a helyszínre. White tiszteletes szorosan együttműködött a férfival Bagdadban töltött ideje alatt.

Az iraki háború legsúlyosabb időszakában együtt dolgozott velem Irakban. Nagyszerű ember volt, erős hittel és bölcsességgel.

- mondta. A halálesetet kivizsgálják, de nincsen gyanús körülmény. Lady Gabriella Kingston férje nem arisztokrata származású volt. Egyik felmenője nagykövet volt, ő maga pedig a Bristoli Egyetemen végzett gazdaságtörténet szakon.

ThomasKingston, Thomas Kingston, Pippa Middleton
Lady Gabriella Windsor férje nem arisztokrata származású volt
Fotó: Getty Images/Danny Martindale

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről