Nem térhet vissza a királyi családba Harry herceg

Vágólapra másolva!
Most már biztos, hogy nem kap munkát édesapja betegsége idején sem a királyi családban Harry herceg, azok után, hogy 2020-ban lemondott a királyi titulusáról és több interjú és film készült vele és feleségével, amiben kitálaltak a családban történtekről.
Vágólapra másolva!

III. Károly hajthatatlan, betegsége alatt sem bízza meg hivatalos feladattal kisebbik fiát. Harry herceg nemrég az Egyesült Királyságba utazott, apjánál állítólag csak 30 percig tartózkodott. 

A királyhoz közel álló források szerint a király továbbra is határozottan azon a véleményen van, hogy Harry számára nincs visszaút a királyi állományba.

 Egy forrás a Daily Mailnek elárulta, apja és fia beszéltek, de Sussex hercege ideiglenesen sem térhet vissza hivatalosan a családba. 

Néhány feladattól eltekintve a király nem tervezi, hogy sok mindent más családtagokra hárítson, amíg ő kezelés alatt áll

- nyilatkozta az illető. Hozzátette, arra nyitott a brit király, hogy a kapcsolatát rendbe hozza Harryvel, aki nemrég egy interjúban azt mondta, édesapja betegsége összehozhatja a családot

Harry herceg nem vállalhat hivatalos feladatot a királyi család nevében
Harry herceg nem vállalhat hivatalos feladatot a királyi család nevében
Fotó: WPA Pool/Getty Images