Teljesen kiborult Kamilla királyné Harry herceg viselkedése miatt

Vágólapra másolva!
Harry herceg e hónap elején repült az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassa édesapját, Károly királyt, mindössze egy nappal azután, hogy a hónap elején nyilvánosan is megerősítették az uralkodó rákdiagnózisát. A herceg felháborodottan hagyta ott Kamilla királynőt az apjánál, Károly királynál tett látogatása során a hónap elején, és megkérte, hogy távozzon, amire Kamilla eléggé kiakadt.
Vágólapra másolva!

Sussex hercege egy nappal azután repült Kaliforniából az Egyesült Királyságba, hogy az uralkodó rákdiagnózisát hivatalosan is megerősítették. A hivatalos kommunikáció megjelenése után nem telt el egy nap, Harry herceg máris Londonba utazott. Február 6-án egyedül ment az Egyesült Királyságba. Apját a Clarence House-ban látogatta meg, ahol a király a kezelését követően lábadozik.

Harry körülbelül fél órát töltött apjával a Clarence House-ban, és a rövid találkozásuk ellenére Károly le volt nyűgözve, hogy legkisebb fia visszatért miatta az Egyesült Királyságba.

A találkozó után a herceg láthatóan elérzékenyülve hagyta el a Clarence House-t. Napokkal később pedig Harry a Good Morning America című műsornak adott interjúban azt mondta, hogy hálás, hogy időt tölthetett az apjával, és kijelentette: "Szeretem a családomat".

Egy meg nem nevezett forrás szerint Harry viselkedése nem tetszett Kamillának. A királyné azt mondta:

Harry a palota jóváhagyása nélkül repült ide a fényűző kaliforniai otthonából.

Azt mondták, Kamilla fel volt háborodva. Évek óta rengeteg megaláztatást kellett elviselnie Harrytől. Kamilla eddig is mindent tűrt, de a férje rákos megbetegedését szerinte Harry PR-trükknek használta, és ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Harry és Kamilla kapcsolata egy ideje már eléggé megromlott. 

A "Spare" című könyvében Harry veszélyesnek és gonosznak nevezte mostohaanyját. A Daily Star megkereste a Buckingham-palotát és Harry csapatát, hogy nyilatkozzanak az ügyben, de még nem érkezett hivatalos válasz.