Megmérgezte férjét egy amerikai nő, most újabb bűncselekményekkel vádolják

Vágólapra másolva!
Kouri Richins háromgyerekes édesanyát azzal vádolják, hogy megmérgezte férjét. Eric Richins 2022. március 3-án este halt meg Utah államban, halála előtt jelezte egy barátjának, hogy szerinte felesége meg akarta ölni. A nőt újabb bűncselekményekkel, többek között biztosítási csalással vádolják.
Vágólapra másolva!

Azzal vádolnak egy háromgyerekes amerikai nőt, hogy fentanillal megmérgezte férjét. A 33 éves Kouri Richins ezt tagadja - számolt be róla az ABC News.

Egy hónappal a 2023. májusi letartóztatása előtt a nő még egy könyvet reklámozott egy műsorban, akkor elmondta, férje meghalt, ami nagyon megrázta a családot. 

Az ügyészek szerint Eric Richinst először Valentin-napon mérgezték meg, hetekkel azelőtt, hogy 2022. március 3-án este meghalt. A vádiratban az áll, Eric Richinsnek allergiás rohama lett, miután evett egy falatot a kedvenc szendvicséből, amit a felesége vett neki egy étteremben. A dokumentum szerint, beadta magának fia injekcióját, amit ilyen esetekben kell alkalmazni, és ivott egy üveg, szintén az esetre fogyasztandó italt, ezután elaludt. 

Azt hiszem, a feleségem megpróbált megmérgezni

- mondta még aznap egy barátjának.

A nő továbbra is fenntartja ártatlanságát annak ellenére, hogy a férje halála előtti napokban vásárolt fentanilt. 

Az új vádiratból kiderült, hogy Kouri Richinst többek között biztosítási csalással és okirathamisítással is vádolják.

Nemrég egy texasi nő fia osztálytársát mérgezte meg.