Drámai videón, ahogy egy autós és egy motoros összeverekedett Londonban - videó

Vágólapra másolva!
Utcai verekedés volt fényes nappal Londonban. Egy dühös sofőr a kormányzárral ütötte meg a motorost, de a motoros úgy oldalba vágta, hogy az autós elesett.
Vágólapra másolva!

Az utcai verekedésről készült videón egy narancssárga pólót, kék mellényt és farmert viselő férfi látható, amint a kelet-londoni Whitechapelben, a Greatorex Streeten a bukósisakos motoros ellen fordul.

A döbbent járókelők végignézték, ahogy a két férfi vitatkozik az út közepén, lökdösték egymást, majd az autós egy kormányzárral támadta meg a motorost.

A motoros - aki fekete kabátot és narancssárga nadrágot viselt - az erőszakos kirohanást azzal torolta meg, hogy oldalba vágta a sofőrt. A jobbhorog ereje miatt az autós elesett és még a sofőr szemüvege is leesett a fejéről. Ekkor odarohant négy szemtanú, hogy szétválasszák őket. Egy ember visszatartotta a motorost, míg hárman felsegítették a sofőrt. 

A megdöbbentő jelenetet egy szemtanú filmezte le egy emeleti lakás ablakából, aki megosztotta a videót az interneten.

Az esetet nem jelentették a Met Police-nak, és nem indult nyomozás - jelentette a rendőrség. A múlt hónapban egy új, sokkoló tanulmány kimutatta, hogy a londoniak közel negyedét érte támadás vagy erőszakos fenyegetés az elmúlt öt évben. A Centre for Social Justice (CSJ) kutatása szerint mintegy 2 millió ember esett erőszak áldozatául vagy vált fenyegetés áldozatává a vizsgált időszakban - írja a Daily Mail.

A megkérdezettek több mint fele azt szeretné, ha nagyobb rendőri jelenlét lenne az utcákon.

Ahogy az Origo is többször beszámolt róla, gyakoriak a verekedések és gyilkosságok a brit fővárosban. Egy szamurájkarddal felszerelt férfi több embert megvágott és egy gyereket megölt London északkeleti részén. Május 5-én halálra késeltek egy 38 éves férfit Londonban. Egy férfi több emberre is rálőtt a Londonhoz tartozó Tottenham egyik forgalmas utcáján fényes nappal. Halálra gázoltak egy biciklist, miután egy nő lezavarta a járdáról.