Feszes idomok és egy számmal kisebb bikini

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

www.gabiszepsegszalon.hu


www.gabiszepsegszalon.hu
www.gabiszepsegszalon.hu
www.gabiszepsegszalon.hu
A vákuumos kezelés hatására a nagyra meghízott zsírsejtek kisebbek lesznek, távozik a salakanyag és a víz, kisimul a bőr


A bőrre ráhelyeznek egy üvegből készült, pisztoly alakú köpölyözőt, amely azonnal beszippantja a bőrt (mintha porszívót helyeznénk a testre). A kezelés fokozza a nyirokáramlást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatot, így a salakanyag a szervezetből gyorsan távozik. A zsírsejtekben fokozódik az égés, aminek következtében a bőr felmelegszik (bepirosodik), így csökkennek a zsírpárnák. A laza kötőszöveteket megerősíti, rugalmasságát visszaállítja.

A terhességi csíkokat (striákat) is nagyon jól lehet ezzel az eljárással kezelni. Itt a köpölyözőt a csíkok mentén húzogatják, míg azok ki nem vörösödnek. Természetesen mindig a megfelelő hatóanyagú ampullákat, krémeket, zseléket használják vivőanyagként. A kezelés időtartama kb. 20 perc. A fogyasztást, cellulit- és striakezeléseket a téli hónapokban érdemes elkezdeni, így tavaszra karcsúak leszünk, és rugalmas bőrrel várhatjuk a nyarat.
A módszer alkalmazható a mell kezelésére is, ekkor ultrahanggal és izomstimulálóval kiegészítve végzik.