Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, szeretetteljes megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről.

Nagyon pozitív, hogy a Hold-Vénusz együttállást támogatja a Jupiter egy trigonnal. Tehát tudunk szeretetet adni, és azt el is fogadják tőlünk, viszonozzák, visszatükrözik felénk. Tartalékoljunk a nap érzelmi töltéséből rosszabb időkre!

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


A mai nap legerőteljesebb egészséggel kapcsolatos panasza a fejfájás. Lehet, hogy igazából azért fáj a fejünk, mert sokkal többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. A legjobb az lenne, ha ezt a napot - amennyire lehet -, tehermentesítenénk. A következőket tehetjük még fejfájásunk mielőbbi elmulasztása érdekében: sok-sok tiszta vizet igyunk. (A víz semlegesíti a tüzes Kos energiát). A mai napon ne fogyasszunk kávét, csokoládét és cukrot.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!