Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Nappal. Ezért párkapcsolataink területén kerülhetnek az utunkba komolyabb nehézségek, nincs meg a harmónia a férfi-női kapcsolatainkban.
Vágólapra másolva!

Párkapcsolatunkban akár még a veszekedésig is mehet ez a helyzet, és több szakítás is eshet erre a napra. Azonban jobb, ha nem hamarkodunk el semmit, és megvárjuk, hogy gondolataink letisztuljanak. A babonás emberek a "péntek 13" legendás szerencsétlen napjára foghatják a nehézségeket, azonban minden problémánk saját lényünkből, gondolatainkból táplálkozik, és a dátumnak ehhez nincs sok köze. Legfeljebb annyi, hogy a mai napon csúcsosodnak ki nehézségeink, amelyekkel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna néznünk.

A Hold még a Skorpióban tartózkodik. Foglalkozzunk tehát a nemi szervek, húgyvezeték, meddőség, a menstruációs problémáink okozta panaszaink megoldásával. Ma szellemileg és érzelmileg a dolgok mélyére tudunk hatolni, sejtelmeink lehetnek, különös hangulatok ragadhatnak magukkal. Vannak közöttünk olyanok, akikben félelmeket kelt e nap hangulata, amely összefügg a határtalansággal, a mágiával, az archaikus erőkkel. Felhasználhatjuk ezt a napot arra is, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, elfojtott indulatainkkal. Persze ezt csak addig tegyük, amíg használunk saját magunknak, és nem ártunk.