Az olasz férfiak szégyellik pocakjukat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az Eta Meta Research közvélemény-kutató intézet 850, 24 és 56 év közötti olasz férfit kérdezett meg a fürdőnadrág-szindrómáról, és 67 százalékuk azt válaszolta, hogy nem szívesen mutogatja habtestét a strandon pihenők előtt. Legtöbben úgy érzik, nem elég izmosak, kisportoltak, mások pedig túl fehér bőrszínüket szégyellik.
A megkérdezettek mindössze 18 százaléka volt elégedett alakjával. - Az izmok javítanak a külsőn és az önbizalmon. A férfi számára különösen a feszes hasizom a lényeg. - magyarázta Andrea Biavardi, a Mens's Health magazin olasz változatának igazgatója, aki hasizomgyakorlatokat és kocogást javasolt a pocakosodó férfiak számára.

Építs téglahasat otthon!http://www.fitnet.hu/index.php?active=3&id_column=2&id_article=71Hasprés tippekhttp://www.fitnet.hu/index.php?active=3&id_article=239Men's Health magazinhttp://www.menshealth.com/

Annak ellenére, hogy a megkérdezettek majd 70 százaléka legszívesebben ki se merészkedne a strandra, a szégyellősek mindössze 25 százaléka marad pólóban a napernyő alatt, a többiek viszont vállalják a fehérséget és a domborodó hasat. Igaz, 22 százalékuk behúzza hasát és visszatartja a lélegzetét, hogy a pocak kisebbnek látsszon.