Hétköznapi varázslatok

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A karcsúság legfontosabb titka a helyes testtartás!
Húzd ki magad, tartsd egyenesen a nyakad, emeld föl a fejed és ne told ki a csípőd! Utánozd a divatbemutatókon felvonuló modelleket: ha lépsz, egyik lábad helyezd közvetlenül a másik elé - nőiesen fog ringani tőle a csípőd!

Légy magabiztos, büszke nő!
Belső tartás nélkül a szép külső mit sem ér! A jó zene a legbiztosabb hangulatjavító. Ne felejtsd otthon a walkmanedet!

Vonzóbb dekoltázst szeretnél?
A szilikonbetétes melltartó már Julia Robertsnek is bejött! A bikinifelsőbe is elhelyezhető a kebleket dúsabbá varázsoló betét. Önbarnító krémmel, csillogó fényű testápolóval a hatás még fokozható!

Alkalmazz színterápiát!
Ha még nem vettél magadnak fürdőruhát, itt a jó alkalom, hogy kedvenc színeddel lepd meg magad! De előbb nem árt egy kis önvizsgálat. Állj meztelenül a tükör elé, és gondolkozz el azon, milyen fazon állna a legjobban. Ne azon siránkozz, ami előnytelen, inkább örülj annak, ami szép rajtad. A szépet kell megmutatnod, kihangsúlyoznod, hogy mindenki csak azt vegye észre!

Rúzsparti
Kedvenc ruhádhoz, fürdőruhádhoz válassz színben illő ajakrúzst! Felejtsd el a sötét árnyalatokat, és próbálj ki helyettük valami vidámabbat: csábító lilát, romantikus rózsaszínt, kislányos narancsot vagy szexi pirosat!

Új nyár, új parfüm!
A régi, megszokott illat soha nem olyan hódító, mint az új! A nyári bőrre permetezz kímélő, alkoholmentes parfümöt!