Arculatváltás a siker érdekében

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
A Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Szeretnél hozzád illő sminket vagy frizurát? Részletes információk Lyn de Gara tanfolyamairól

Mit tudhatunk rólad?

Varga Gabriella vagyok, 27 éves, kommunikációs területen dolgozó lány. Inkább lány, mint nő, mert sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Általában nem néznek 20-22-nél többnek. Mondhatjuk azt is, hogy csaj, mert meglehetősen ambivalens, vagány-vadóc személyiségemet a megjelenésem is tükrözi.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara
Gabi sminkelés előttSmink randevúra

Milyen érzés, hogy te lettél a nyertes a sok jelentkező közül?

A nyereményjátékra véletlenül bukkantam rá. Őszintén szólva a jelentkezés után el is felejtettem az egészet. Aztán jött egy e-mail, hogy én vagyok az a szerencsés, akiből "új embert faragnak". Örültem, hogy végre csak és kizárólag velem foglalkoznak, az én személyes problémáimat segítenek megoldani, és nem csak általános tanácsokat kapok.
Amikor először találkoztam Lyn de Garával, mindketten meglepődtünk. Ő is sokkal fiatalabbnak gondolt, én pedig nem hittem, hogy ilyen közvetlen, baráti hangulatban fog eltelni az idő.

Miért jelentkeztél Lyn de Gara tanfolyamára? Milyen téren voltak problémáid, hiányosságaid?

Testi adottságaim korrigálásra szorulnak. Alacsony, vékony, filigrán termetem van, de csípőtájon öröklötten szélesebb vagyok kicsit a kelleténél, és rövid a lábszáram.

Egyszerre vagyok fekete és fehér, tűz és víz, szőke és barna. A ruhatáram ebből kifolyólag meglehetősen kaotikus. Egyetemistákra jellemző laza, természetes, kislányos, modern darabjaim vannak, amelyek nem nagyon illenek egy komoly, hiteles, intelligens, megbízható nőhöz. A munkahelyemen nem vettek eléggé komolyan, nem feltételezték, hogy képes vagyok jól megbirkózni a rám osztott feladatokkal. Egy aranyos kislány voltam csak.