Válaszd a tökéletes esküvői ruhát!

Vágólapra másolva!
Az esküvői előkészületek talán legizgalmasabb pillanata, amikor beszerezzük esküvői ruhánkat, mely meseszép menyasszonnyá varázsol minket a nagy napon. Ezért nagyon fontos, hogy olyan ruhát válasszunk, amely egyéniségünkhöz, alkatunkhoz és az alkalomhoz is a leginkább illik.
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázs-tervező, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Részletes információk Lyn de Gara kedvezményes tanfolyamairól!

Böngéssz esküvői magazinokat!

Miután vőlegényeddel megterveztétek, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnétek, következhet az esküvői magazinok böngészése. Jelöljük be a legtetszetősebb modelleket és vásárláskor vigyük magunkkal, hiszen nem árt, ha már van valamilyen elképzelésünk arról, hogy milyen külsőt szeretnénk kialakítani. Az esküvő ideje és stílusa a meghívott vendégek öltözködését is meghatározza.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Héjja Szalon

Látogass el minél több ruhaszalonba!

Hagyjunk magunknak elegendő időt a ruha kiválasztására! Az eljegyzés utáni hónapokban nézzünk körül az esküvői ruhaszalonokban, keressük olyan szakemberek segítségét, akikkel közösen kialakíthatjuk azt a stílust, amely számunkra a legelőnyösebb. A tökéletes összhatás kedvéért a ruhát mindig az esküvői cipőhöz és fehérneműhöz próbáljuk.

Tanulmányozd az alakodat!

Ha vékonyak és karcsúak vagyunk, mozgásunkat kecsesebbé tehetjük, ha szaténból vagy selyemből készül a ruhánk. Mély dekoltázzsal vagy V nyakkivágással a dekoratív felsőtestre terelhetjük a figyelmet. Aki alacsony, függőleges szabásvonalakkal és magas sarkú cipővel optikailag nyújthatja alakját. Aki magas, viselhet elegáns, uszályos ruhakölteményt. Esküvőiruha-tippek különböző alkatú hölgyeknek

A szín ugyanolyan fontos, mint a szabás!

Ne feledjük, hogy a fehérnek számos árnyalata van, válasszuk ki közülük azt, amelyik leginkább illik a bőrünk színéhez, és nem sápaszt! Ruhánk anyaga lehet selyem, organza, taft vagy sifon.

Kihagyhatatlan apró részletek

Győződjünk meg róla, hogy ruhánk, fejdíszünk és fátylunk kifogástalan minőségű. A gombok, fodrok, szegélyek és a különböző díszítések varrva legyenek, ne ragasztva, különben kellemetlen meglepetések érhetnek minket.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Héjja Szalon

Hogy hátulról is szép legyél

Ruhánk hátulját díszítsük szalagcsokorral vagy csipkebetéttel, hiszen a szertartás nagy része alatt háttal állunk majd a vendégeknek!

Ha igazán elegáns esküvőt szeretnél

Az elegáns esküvőt választó hölgyek viselhetnek különböző hosszúságú uszályt, amelyet a koszorúslányok visznek a menyasszony után. Igen praktikus a szertartás után lecsatolható változat.

Aki időt és energiát nem kímélve ráakad a számára legelőnyösebb esküvői ruhára, gyönyörű megjelenésével is azt a boldogságot fogja kifejezni, amelyet a szívében hordoz.