Sminkeld sztárrá magad!

Vágólapra másolva!
Mindannyiunkban rejtőzik egy díva, egy halhatatlan szépség vagy egy izgalmas, csábító nő. Csak rajtunk múlik, mit hozunk ki önmagunkból, mit mutatunk meg ebből a világnak, környezetünknek. A hollywoodi sztárok sem született szépségek: egyediségüket, különlegességüket a kifogástalan egyensúly, a jó smink, öltözködési stílus és magabiztos fellépés teremti meg. Ezt nevezzük jó imázsnak!
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázs-tervező, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Részletes információk Lyn de Gara különleges tanfolyamairól!

Forrás: Lyn de Gara
A modell itt még csak nem is hasonlít Audrey Hepburn-re

Nézd meg a szexis Pamela Anderson-sminket!
Sztársmink: Jennifer Lopez
Sztársmink: Kylie Minogue
Sztársmink: Marilyn Monroe

Nézzük csak meg közelebbről, kinek mit is jelent a smink segítségével alkotott kivételes szépség. Hogyan teremthetjük meg önmagunkban az igazi nőt?

Audrey Hepburn, a mindörökké vonzó, klasszikus női szépségideál

Tipikus jellemzői:

Hatalmas, szemek, jellegzetes szögletes arcforma, vastag, hosszú szempillák, elragadó tekintet, halvány, finom ajakrúzs, sötét haj

Az Audrey Hepburn-stílus eléréséhez a következőkre van szükségünk:

Alapozó, korrektor, áttetsző púder, barna szemöldökceruza, fekete szemceruza-, vagy fekete szemhéjtus, fekete szempillasprirál, szürkésbarna szemhéjfesték, matt fehér szemhéjárnyaló, selymes barackrózsaszín arcpirosító, hússzínű szájkontúr ceruza, matt hússzínű ajakrúzs.

Forrás: Lyn de Gara
A sminkelés után pedig nehéz lenne eltitkolni a színésznő és a magyar lány közti hasonlóságot...

Te hasonlítasz valamelyik hírességre? Játssz velünk, és megjelenhetsz a Női lapozó oldalain!