Elle Macpherson szépségtrükkjei

Vágólapra másolva!
Az ausztrál szupermodell egy interjúban bevallotta, hogy rengeteget tesz azért, hogy úgy nézzen ki, ahogyan őt látja a nagyközönség. Keményen dolgozik a külseje megőrzésén, ugyanakkor hitvallása, hogy a szépség belülről fakad.
Vágólapra másolva!

Azt is beismerte, hogy egyik legextravagánsabb szokása, hogy személyi edzőjét és egy masszázsspecialistát visz magával vakációira, és évente kétszer is hosszabb pihenőre utazik. Ennek ellenére, amikor felkérték, hogy pontozza szépségét egy egytől tízig tartó skálán, egyszerűen azt választolta, hogy ő belülről dolgozik azon, hogy jól nézzen ki.

A The Times kérdéseket tett fel a modellnek május 6-i számában, olyanokat, hogy például mit kell viselni egy "forró találkára" (válasz: szexi Nina Morris-pantallót), mit kell viselni egy olyan napon, amikor kövérnek érezzük magunkat (válasz: bő farmert), és hogy beleegyezne-e a plasztikázásba (válasz: Még nem, köszönöm!).
Elle az interjúban beismerte, hogy imád meztelenül úszni, tortát enni reggelire és szeretné elérni a teljes lelki harmóniát. Szerinte az abszolút divattörvény a mikro miniszoknya: minden életkorban lehet hordani, a lábak formájától és az attitűdtől függően, természetesen.