Versace új múzsája a Prodigy frontembere

Vágólapra másolva!
A Prodigy együttes frontembere, Keith Flint lesz Donatella Versace új múzsája. Versace, aki eddig olyan popsztárokkal dolgozott együtt, mint Christina Aguilera és Britney Spears - úgy tűnik, idén kicsit nyersebb hangvételt választott a divatszezon vezérmotívumának.
Vágólapra másolva!

Keith Flint a múlt hónapban Donatella kísérője volt a Cannes-ban megrendezett AmFar AIDS-jótékonysági gálaesten, most pedig bandájával együtt fellépett a Milánóban megrendezett divathéten, hogy hangulatot teremtsen.

A fellépés azonban a közönség nagy részét inkább meghökkentette, mint szórakoztatta, Keith ugyanis a lehető legbotrányosabb módon viselkedett. A kifutóról leugorva a közönség sorai között szexuális aktust imitáló mozdulatokkal borzolta a kedélyeket, amellyel a Prodigy soron következő albumát, az Always Outnumbered, Never Outgunned című lemezt reklámozta.

Flint olyan vad koreográfiát választott, hogy a főpróba alatt majdnem lábát törte a nagy igyekezetben. Donatella Versace megpróbálta elkerülni a botrányt azzal, hogy megtiltotta Flintnek a sátáni jeleket hirdető pólója viselését, de ezzel még nem akadályozhatta meg a provokatív előadást.

Forrás: Red Dot


A közönség tagjai közül néhány hírességnek azonban tetszett Keith bizarr bemutatója, köztük Catherine Zeta-Jonesnak és Anna Dello Russónak, az Uomo Vogue főszerkesztőjének. "Imádom ezt a Prodigy-dolgot" - mondta Anna Dello Russo. "Szeretem a hangos zenét és ezt az őrült embert. Nagyon illett a pillanathoz."

Keith Flint nyilatkozatából úgy tűnik, ő is nagyon jól érezte magát: "Milánó a stílus és szex illatát jelenti számomra. Szeretem összekapcsolni a csúnyát a széppel" - mondta a show után.