Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pogonyi Edina névelemző

Vágólapra másolva!
Névelemző tanácsadónk, Pogonyi Edina gyermekkora óta érdeklődik az asztrológia iránt. Ma már végzett asztrológusként fogalkozik a nevek és a sors összefüggéseivel. Ha megérted a neved, és a nevedben rejlő feladatot, tudatosabban élheted a sorsod - ami hozzásegít egy boldogabb élet eljöveteléhez.
Vágólapra másolva!

Az asztrológia 10 éves korom óta érdekel. Az első jellemzést a saját napjegyemről akkor olvastam és megdöbbentően igaznak találtam. Innen datálom az elkötelezettségemet az asztrológia iránt. Az asztrológia alapjait autodidakta módon kezdtem elsajátítani 1992-ben.

Természetesen könyvekből nem lehet megtanulni az asztrológiát, erre rájöttem az idők folyamán, ezért 1999-ben beiratkoztam Takács Tibor asztrológiai iskolájába. Neki köszönhetem, hogy erkölcsi és emberi példamutatásával valamint szakmai tudásával összefűzte a megértéshez szükséges láncszemeket.

A nevek és a sors összefüggéséről tőle hallottam először. Közel 2 éve írom a Mundus Mercurius asztrológiai havilapban a névmágia rovatot. Tavaly ősz óta előadásokat tartok felkérésekre, szeptembertől pedig tanárom munkáját segítem Debrecenben.

Sokszor tapasztalom, hogy a nevével nem elégedett az ember. Pedig a név - anélkül, hogy bármit is tudnánk a viselőjéről - teljes biztonsággal megmutatja az életfeladatot, az egyén kardinális problematikáját, legfontosabb jellemzőjét. A név hárítása nem jelent mást, mint az önazonosságunk, a sorsfeladatunk, a fejlődésként kijelölt út hárítást.

A hozzám fordulóknak örömmel segítek megérteni a saját személyiségüket, az életfeladatukat, választ kaphatnak az életükben történt események miértjére és készségesen vállalom, hogy megmutatom, mit tegyenek annak érdekében, hogy képesek legyenek megélni saját sorsukat, ami által boldogok lehetnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről