Növekszik a színes bőrű dzsigolók iránti igény

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum A helyi szexéhes matrónák körében a fekete férfiak a legkapósabbak, mivel testfelépítésüket vonzóbbnak tartják, mint a helyi születésű férfiakét, valamint azt mondják, érzékibbek, szenvedélyesebbek az ágyban - adta hírül a Nation magazinban publikált cikkében Nithet Tinnakul szociológiaprofesszor.

Tinnakul az elmúlt években felmérést végzett a thaiföldi férfiprostitúció alakulásáról, melyből kiderült, hogy Afrikából és Jamaicából érkezett férfiakkal igyekeznek kielégíteni a növekvő igényeket. Egy-egy felkapottabb szépfiúért akár 10 000 bahtot (kb. 60 000 Ft) is hajlandóak fizetni a gazdag thai hölgyek.

A férfiprostitúció az elmúlt évtizedekben a homoszexuális kliensek kielégítésére koncentrálódott, ám manapság a hölgyek is rákaptak a bérelhető dzsigolókra.

Thailandgrandfestival.comhttp://www.thailandgrandfestival.com/Programok, látnivalók Thaiföldön.Tourismthailand.orghttp://tourismthailand.org/

Kiváltképp a japán turistahölgyek köreiben nagy az érdeklődés a helyi specialitások iránt.
Tinnakul kutatása szerint az elmúlt két évben megháromszorozódott a prostitúcióból élő férfiak száma, ami annyit jelent, hogy több mint harmincezren kínálják szolgáltatásaikat. A thaiföldi dzsigolók között nagy számban akadnak egyetemisták, hivatalnokok, középiskolások is.