Állatok védelméért demonstrál a vetkőző Baywatch-lány

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: www.peta-online.org A 31 éves afro-amerikai színésznő rövid bemutatója az állatokkal való etikus bánásmódért küzdő szervezet, a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) nemzetközi kampányának része, amelynek egyik célja, hogy rábeszéljék az embereket a vegetáriánus életmódra.

Bingham 1980 óta tagja a szervezetnek, amely 1999-ben számos ismert modellt és filmsztárt kért fel, hogy meztelenségükkel tüntessenek az állatbőrök használata ellen.

Az idén a PETA az étrendre helyezi a hangsúlyt, és arra szólítja fel követőit, hogy ne fogyasszanak állati eredetű táplálékot. Traci Bingham testén berajzolják ugyanazokat a testrészeket, amelyeket a hentesnél látható állat-térképeken láthatunk, amikor a húst kiválasztjuk. Ezzel is súlyt adva jelmondatuknak: Az állatoknak ugyanazok a testrészei vannak, mint neked! Gondolj erre, és inkább légy vegetáriánus!

People for the Ethical Treatment of Animalshttp://www.peta-online.org/A Baywatch sorozat honlapjahttp://www.baywatch.com/A férfiak Tracirőlhttp://www.askmen.com/women/models_60/83_traci_bingham.html

Traci Bingham is vallja a szervezet elveit, és nagyon reméli, hogy a Louvre előtt végrehajtandó vetkőzésével meggyőzi embertársait az általa hirdetetett elvek igazáról.

Traci Bingham 1996-ban került a Baywatch sorozatba, melyben Jordan Tate életmentőt játszotta két éven keresztül. 1998-ban szerződést írt alá a Playboyjal egy fényképsorozat megjelentetéséről. A Baywatch gárdája ekkor kiírta Tracit a sorozatból.