Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumMichelle 1958. április 29-én született a kaliforniai Santa Anában. Szülővárosában senki nem gondolta volna, hogy a kimondhatatlan nevű, átlagos külsejű kislány valaha a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésznője lesz. 18 évesen eladóként és pénztárosként dolgozott, majd elvállalt bármilyen munkát, hogy finanszírozni tudja színiiskoláit. Orange megye szépségkirálynőjévé választották, és bár nem lett Miss Los Angeles, ügynökre azért már tellett a pénzdíjból. Los Angelesbe költözött, tanult, és meghallgatásokra járt. Tévéreklámokat vállalt, bemondónő és szóvivő volt évekig, amíg viszonylag stabilizálta jelenlétét a tévés életben. Első szerepe, a Falling In Love Again című filmben vállalt alakítása nem volt elég arra, hogy felfigyeljenek rá. A nyolcvanas évek jelentéktelen szerepekkel és alakításokkal teltek, és közben Michelle tett egy kis kitérőt a marihuána kínálta örömök világába, sőt, tagja lett egy szektának is.

Forrás: HölgyfórumA nagy áttörést a Sebhelyesarcú (Scarface) Brian de Palma-film jelentette, amelyben Al Pacino oldalán játszhatott. A film nagy siker lett, Michelle asztalán pedig egyre gyűltek a forgatókönyvek, és eljött az igazi álomszerep, az Updike regényéből készült Eastwicki boszorkányok, amelynek köszönhetően karrierje visszafordíthatatlanná vált. Soha nem skatulyázták be, minden műfajban otthon érezte magát. Játszott naivát a Veszedelmes viszonyokban, erős üzletasszonyt a Hírek szerelmeseiben és Macskanőt a Batman visszatér-ben.

Magánélete buktatói megviselték bár, de jelenlegi kiegyensúlyozott kapcsolata kárpótolja mindenért. 1982-ben ment hozzá Peter Horton színész-rendezőhöz, 1988-ban azonban elváltak. A Veszedelmes viszonyok forgatása közben kerültek közelebbi viszonyba John Malkovich színésszel, de románcuk nem bizonyult időtállónak. Fisher Stevens következett, akit azonban éppen akkor kaptak rajta, hogy megcsalta a színésznőt, amikor az nyilvánosságra hozta, hogy családot és gyerekeket szeretne Stevens-szel.

Forrás: Hölgyfórum1993-ban eljött az igazi, David E. Kelly, az Ally McBeal és a Chicago Hope sorozatok producere, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Kelly elfogadta Michelle adoptált kislányát, majd közös kisfiúk is született. Michelle Pfeiffer az Oscar-díjának nevezte a kis John Henry-t. Annyira szereti és foglalkozik családjával, hogy belefoglaltatja a szerződéseibe, hogy joga van a családjával töltendő időhöz, és egyetlen munka sem szakíthatja el tőlük. Az Evita főszerepét például azért utasította el, mert azt Argentínában, és nem Los Angelesben forgatták.

A férfiak Michelle Pfeifferrőlhttp://www.askmen.com/women/actress_60/75_michelle_pfeiffer.htmlMichelle Pfeiffer-fotókhttp://www.absolutely.net/pfieffer/Ki a legszexibb nő?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=30672

Nemrég azt is bejelentette, hogy gondolkodik a visszavonulásán, hogy minden idejét gyerekei nevelésének szentelhesse. Nem bírja elviselni a népszerűséget, állítja, hogy ingyen dolgozik, és hogy csupán a népszerűségéből adódó kellemetlenségek miatt fogadja el a filmenkénti átlag 3 millió dollárt.