Mick Jaggert ufók követik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumIlyen bizonyítéknak tekinti, hogy 1968-ban, amikor Mick és barátja, Marianne Faithful az angliai Glansbury Torban táborozott, akkor egy furcsa, szivaralakú anyahajót véltek felfedezni az égbolton. Ráadásul ugyanebben az időszakban Mick Jagger angliai lakhelyváltoztatásai rendszeresen egybeestek az ufóriadókkal.

Sőt mi több, amikor a Rolling Stones 1969-es híres kaliforniai, Altamont-beli koncertje zajlott, egy ufóról még felvételeket is sikerült rögzíteni: "Jól megfigyelhető a felvételen, amint a nézőközönség elfordul a színpadtól, és felnéz az égboltra." És jópár további eset is előfordult, amikor az ufók feltűntek a koncertjeiken.

Rolling Stones-honlaphttp://www.the-rolling-stones.com/Orosházai UFÓ-kutató klubhttp://www.c3.hu/~civi/opuk.htmTalálkozás az Ismeretlennelhttp://emil.alarmix.org/atlantis/tanulmany.htmTanulmányok az idegenekrőlParajelenségek - és más valóságokhttp://www.artpool.hu/ketseg/parajelensegek.html

"Úgy tűnik, hogy a Rolling Stones zenéje vonzza őket" - mondta Luckman a Page Six-nek. Luckman a zene és az ufók kapcsolatát komoly bevételi forrásként kezeli: úgy tervezi, hogy koncertet szervez Jel az űrbe - visszaszámlálás a kapcsolatfelvételig címmel, egy egyelőre még meg nem nevezett szabadtéri helyszínen. "Korántsem elképzelhetetlen - állítja -, hogy üzenetet fogunk kapni, ami egyszer és mindenkorra bizonyítja, hogy nem mi vagyunk az egyedüli értelmes lények a világegyetemben."