Britney Spears ihlette Donatella Versace legújabb kollekcióját

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA Versace divatház tervezőnője állítja, hogy Britney Spears ízlésesen és egyedien öltözködik, ezért is választotta őt ruhái ihletőjéül. A 20 éves popüdvöske ellátogathatott Donatella palotájába, és a divat-show első sorából nézhette végig, amint a Britney-ruhás modellek bemutatták, miként is fog öltözködni Britney 2003 tavaszán, nyarán.

Donatella úgy érzi, hogy ruhakölteményei nagyon fiatalosak és nagyon rock&rollosak, amolyan "britnisek". Természetesen Britney a tőle megszokott mélyenszántó gondolatokkal, meghatottan - és szó szerint - csak annyit válaszolt Donatella udvarlására, hogy: - Annyira édes vagy! Beengedtél a házadba, és olyan kedves vagy.

Itt megnézheti a britnis kollekció darabjaithttp://www.hellomagazine.com/2002/10/02/milanfashion/A Versace divatház honlapjahttp://www.versace.com/

Donatella viszontkedveskedésből pedig egyetértett a szőke lánnyal abban, hogy szüksége van pihenésre és kikapcsolódásra, hiszen olyan fiatal, és annyit dolgozott az elmúlt évek során.