Christy Turlington és Ed Burns újra együtt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

A mutatós páros (akik barátaik szerint azért szakítottak, mert "rájöttek, hogy nem ideális partnerei egymásnak") a jelek szerint újra együtt van: egy kaliforniai strandon lekapott fotón legalábbis kéz a kézben állnak és csókolóznak.

Már a múlt hónapban is látták őket kézen fogva kijönni egy New York-i moziból, azután pedig egy vasárnapi istentiszteletre is közösen látogattak el - sokatmondóan azt a tiszteletest választva, akinek tavaly októberben össze kellett volna adnia őket.

Christy és Ed nem sokkal azután halasztották el hirtelen az esküvőt, hogy a Ryan közlegény megmentésé-nek sztárja nyilvánosan megkérdőjelezte, hogy szerencsés ötlet-e vajon a szeptember 11-i tragédia után esküvőt tartani. Mint azt Christy a Vogue magazinnak elmondta, ő továbbra is szerette volna az esküvőt, de Ed erre azt mondta neki, hogy nem tehetnek úgy, mintha mi sem történt volna körülöttük a világban.

Az esküvőt ekkor hat hónappal elhalasztották, és noha azóta újra halasztást szenvedett, nem reménytelen, hogy végre megvalósul.