Ben Affleck lett a világ legszexisebb pasija

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
A világ legszexibb pasijának hamarosan bekötik a fejét

"Igazán nem volt szükségem a People magazinra, hogy ezt megtudjam" - mondta állítólag Jennifer Lopez a hír hallatán, amikor a People riporterei megkérdezték, mi a véleménye vőlegénye új státusáról. Jennifer még ezt is hozzátette: "A People magazin és köztem az a különbség, hogy Ben az én szememben még akkor is a világ legszexibb pasija lesz, amikor betölti a századik életévét."

Affleck, akinek korábban olyan barátnői voltak, mint Gwyneth Paltrow vagy Famke Janssen dán sztármodell, júliusban alkoholelvonó kúrán vett részt, közvetlenül mielőtt Jennifer Lopezzel találkozott volna a Gigli forgatásán. Azóta már az esküvőt tervezik, és az Affleck szülők is bejelentették, hogy nemcsak hogy örülnek az eljegyzésnek, hanem minél hamarabb unokákat is szeretnének.

De a leendő családapa egyelőre "csak" "a világ legszexisebb pasija". Ezt a címet tavaly egyébként Pierce Brosnan kapta, és a korábbi kinevezettek között is olyanok találhatók, mint George Clooney és Brad Pitt. Clooney mindmáig őrzi sármját: ha már nem lehetett újra a legvonzóbb pasas, akkor a legvonzóbb rendezők között indult - és nyert is. A People további 21 legszexisebb férfit nevezett meg.