Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Meglepő, hogy Ricky Gervais, akit a The Office című filmből sokan ismernek, csak a szavazatok 1 százalékát szerezte meg. A NOP közvélemény-kutató vállalat azt a kérdést is föltette, hogy kinek a szemét szeretnék a szavazók leginkább magukénak tudni. Ez a kérdés már jobban megosztotta a női szavazókat. A nők 22 százaléka irigyelte az EastEnders Katjét játszó Jessie Wallace szikrázó szemeit. Mások a Szex és New York sztárjának, Sarah Jessica Parkernek bájos és csábító tekintetére pályáztak. A legnépszerűtlenebb szemmel Cherie Blair és Caroline Aherne rendelkezik, rájuk csupán a megkérdezettek 1 százaléka szavazott.

A férfiak a nagy öregeket részesítették előnyben. A megkérdezettek 16 százaléka szavazott Jack Nicholsonra. Őt szorosan követte a második és harmadik helyen Michael Parkinson és Bill Clinton. A férfiak szerint legszexibb szeme a Charlie angyalai sztárjának, Drew Barrymore-nak van. Őt szorosan követte Sarah Jessica Parker, Liza Minnelli és Jessie Wallace.
Egyébként a kék szem volt a népszerűbb, összességében a szavazatok 44 százalékát hozták el kékszeműek, míg a sötétbarna szemet csak 20 százalék részesítette előnyben.