Facsemetéket ültettek Stella McCartney esküvőjén

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIOlyan hírességek érkezéséhez asszisztálhattak a helybéliek, mint Pierce Brosnan, Kate Moss, Hugh Grant, Rod Stewart és Liv Tyler, majd természetesen megjelent a színen Madonna is férjével, Guy Ritchie-vel és két gyermekükkel, Lourdes-dal és Roccóval. A sztárok parádés sorát Sting és felesége, valamint a Coldplay együttes frontembere, Chris Martin és barátnője, Gwyneth Paltrow színésznő zárták. Jelen voltak természetesen Stella apja, Sir Paul McCartney és felesége, Heather Mills is.

A Mount Stuart uradalomhoz tartozó kápolnában megtartott esküvői ceremónia után az újdonsült házasok lovas hintóban a viktoriánus kastélyba kocsiztak, ahol egymillió fontos fogadáson vendégelték meg a meghívottakat. A menüben nem szerepelt húsétel, csupán organikus élelmiszerekből készült vegetáriánus ételeket tálaltak. A lakoma után a vendégeket tűzijátékkal és koncerttel szórakoztatták.

Stella egyetlen bánata az volt, hogy elhunyt édesanyja nem lehetett jelen, de az ő emlékét idézte Stella esküvői ruhája, amelyet Stella és Tom Ford, a Gucci cég designere együtt tervezett, és amelyet édesanyja egykori menyasszonyi ruhája ihletett. A fogadás helyszínén citromillatú gyertyák fokozták a romantikus hangulatot, amely szintén édesanyja, Linda McCartney kedvenc illata volt. A jegyespár megkérte a vendégeket, hogy a hagyományos esküvői ajándékok helyett mindenki egy facsemetét ajándékozzon, amelyeket majd elültetnek worcestershire-i otthonuk kertjében, és ellátják őket az adományozó nevét tartalmazó kis táblával.