Heidi Klum volt párja DNS-tesztet kér

Vágólapra másolva!
Néhány hete szakított állapotos barátnőjével Flavio Briatore. Az 53 éves szívtipró azonban többször is megígérte Heidi Klumnak, hogy törődni fog közös gyermekükkel. Ezt mellesleg számos vele készült interjúban is hangoztatta az egyik Forma 1-es csapat főnöke.
Vágólapra másolva!

A napokban mégis meglehetősen szokatlan követeléssel állt elő Briatore. Egy apasági teszt elvégzését kérte a német szupermodelltől a veterán szívtipró, mivel saját bevallása szerint nincsen arról meggyőződve, hogy valóban ő a születendő gyermek apja. Klum felháborodva reagált Briatore kérdésére, és elmondta, hogy semmi titkolnivalója nincsen, és áll elébe egy tesztnek.

- Azt hiszem, nem én voltam az, aki a kapcsolatunk során félrelépett. Én hűséges típus vagyok, és eszembe se jutna, hogy megcsaljam a partneremet - mondta Klum, aki egyes információk szerint jelenleg a világhírű énekes, Seal oldalán talált a szakítás után vigaszt. A két hírességet egy Los Angeles-i étteremben látták együtt, és a szemtanúk szerint egyikük sem csinált titkot a másik iránti érzelmeiből.