Charlize Theron beszél a családi tragédiájáról

Vágólapra másolva!
A napokban Oscar-díjat nyert színésznő hosszú időn keresztül titokban tartotta, hogy 15 éves korában milyen szörnyűségeken kellett átmennie. A nagy presztízsű díj átvétele óta természetesen az újságok is elkezdtek érdeklődni a családi tragédia részletei iránt.
Vágólapra másolva!

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy édesanyja lelőtte a sztár apját, aki részegen megfenyegette a családot. A rendőrségi aktákból kiderül, hogy az édesapa rokonainál töltötte az estét a Theron család. Charles, az édesapa az este során rengeteg ivott, és elkezdte rokonai előtt szidalmazni feleségét. Gerda ezt azonban nem akarta végighallgatni, elkérte férjétől a házuk kulcsait, és hazahajtott. Nem sokkal később útnak indult Charles is, aki azonban még útközben hazatelefonált, és halálosan megfenyegette családját.
A Gerda által kulcsra zárt ajtókat puskalövésekkel nyitotta ki, majd a gyermekszobába menekült felesége és gyermeke életét veszélyeztetve, elkezdett az ajtón keresztül a szobába tüzelni. Ekkor hagyta el a szobát Gerda, és lőtte le a férjét. A rendőrség nem találta bűnösnek a színésznő édesanyját, mivel a jelek szerint csak magát és gyermekét próbálta megvédeni.

Az idén a színésznő kapta a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a hazánkban még bemutatásra váró Monster-ért, amelyben egy Aileen Wuornos nevű prostituáltat alakít. A művésznő elcsukló hangon mondott köszönetet édesanyjának és támogatóinak.