Christina Aguilera vonzóbbnak tartja a nők testét

Vágólapra másolva!
Egy amerikai magazinban Christina Aguilera a vele készült interjú során elárulta, hogy a női testet sokkal vonzóbbnak tartja, mint a férfiakét. Az énekesnő arról vallott, hogy szexuális érdeklődése nem köthető nemekhez.
Vágólapra másolva!

"A női test látványa számomra sokkal vonzóbb, mint a férfiaké. Ha látok egy szép testet, akkor mindig alaposan meg is nézem. Az esetek legnagyobb részében ilyenkor egy nőről van szó. A véleményem szerint nincsen abban semmi rossz, ha valaki egy hasonló nemű embert talál csinosnak. Szerintem, ha a másik ember iránti vonzódásról beszélünk, akkor teljesen felesleges a nemeket felhozni" - mondta az énekesnő, aki korábban is tett már hasonló utalásokat.

Ennek ellenére Aguilera jelenleg egy férfival, Jordan Bratmannel jár, aki mellett ráadásul maradéktalanul boldog. "A sztároknak általában két külön életük van. Az egyik feled állandóan a nyilvánosság előtt szerepel. Figyelni kell minden apróságra, ami egy idő után nagyon idegesítő. Jordan oldalán azonban az életemnek a másik, nyugodtabb részét minden gond nélkül élvezhetem. Ő kimondottan utálja a rivaldafényt, és engem sem azért szeret, mert sztár vagyok. Ha vele vagyok, akkor olyan az életem, mint minden korombeli lánynak" - nyilatkozta az énekesnő.