Konta Barbara török vizeken

Vágólapra másolva!
2003, július 9.: A Római Strandon a Lazac egyik műsorvezetője mesélt ma reggel élményiről. A Borosdi Beach egyik legvonzóbb jelensége egy török nyaralás után, de főiskolai tanulmányok előtt van.
Vágólapra másolva!

A Lazacban műsort is vezető, de ezúttal sztárvendégként érkező Konta Barbara a napokban tért haza törökországi nyaralásáról, ahol népes csapattal múlatta az időt. Nem csak a Juventus rádió válogatott csapata, hanem Ganxta Zolee és a TNT zenekar is útitársak voltak, továbbá közel százötven ember, akik együtt üdülhettek a hazai média csillagaival. Az egykor Hoffer Eszter szerepében emlékezeteset domborító ifjú hölgy elmondta, hogy nem volt flört Halász Gábor kollegája és közte.

- Külön megyünk nyaralni. Én Franciaországba szoktam járni minden nyáron. Bár a nyelvet nem beszélem, szeretem az országot - mesélte a lelki társ.

Barbara ősztől a Kodolányi János Főiskolán tanul majd tovább: - Angol-kommunikáció szakra fogok majd járni. Jellemző, hogy oda is együtt megyünk, de Gábor majd gazdálkodási szakra iratkozott be - újságolta a lány, mire Halász Gábor nevetgélve hozzátette: - Ő lesz majd a sztár, én meg a menedzsere!

Forrás: TV2
Forrás: TV2

- Szingli vagyok, de nem szeretem ezt a szót. Nincs partnerkapcsolatom, de jól érzem így magam. Volt köztünk csók Gáborral, de csak a körülmények miatt. Nem emlékszem, hogy milyen volt, de nem is kellett volna megtörténnie. Mi mindent elmondunk egymásnak, ebből vannak is problémák rendesen. Szeretnénk mi ketten együtt vezetni műsort - válaszolgatott a kérdésekre Barbara, majd műsorvezető társa hozzáfűzte: - Szeretnénk olyan páros lenni, mint a Kudlik Júlia, Antal Imre duó volt. Amúgy én bármilyen műsort vállalnék a tévében, csak politikait nem. A köztünk lévő veszekedésekről pedig annyit, hogy akadt olyan, hogy másnap reggelig nem szóltunk egymáshoz, de ekkor sms-t küldtünk a másiknak.