Dolák-Saly és a pucér nők

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Megyek szombaton a Velencei-tó átúszásra, ez lesz a következő fellépésem. Gárdonyból indul a verseny, de én lehet, hogy gyalog megyek át a tavon - kezdte Dolák-Saly Róbert, majd eldicsekedett azzal, hogy a csapatnak új CD-je és új előadása van. A rajongók legközelebb július 16-án láthatják a L'art pour L'art társulatot Esztergomban, de Dolák-Saly önálló gyerekműsorral is bemutatkozik, július 20-án.

- Felöltözve talán izgalmasabb egy nő - morfondírozott. - De a röntgenszemeink átlátnak a nők ruháján is! Ennél azért normálisabb vagyok az életben, de sokan elvárják, hogy folyton vicces fiú legyek. Van olyan, hogy állok a postán és odajönnek, hogy vágjak valami vicces képet. A múltkor az egyik bankban a pult mögötti nő fuldokolva röhögött, pedig csak annyit mondtam, hogy csókolom. Annyira nevetett, hogy nem tudott kiszolgálni, egy kollegája jött oda segíteni.

- Memóriám nincs - vált témát, mikor az alkotás folyamatáról kérdezik a Lazac műsorvezetői. - Azonnal fel kell írnom, ha valami eszembe jut. Az alkotás persze néha kemény munka, főleg akkor, ha még fél óra hiányzik a műsorból, de két hét múlva már bemutató van. Korábban? Tanár voltam, azt hiszem, szerettek a gyerekek is. Ennek ellenére ők buktattak le, mivel gyakran késtem és ők már láttak az ablakból. - Robi bácsi! - kiabálták, de ezt az igazgatói irodában is lehetett hallani, ami a mi termünk alatt volt. Sok fegyelmit kaptam, majd végül eljöttem az iskolából. Fogalmazzunk úgy, hogy akkor léptem le, amikor illett.