Xantus Barbara a hatodik elején

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az energikus, mosolygós művésznő egy ajándék CD-vel kedveskedett rögvest a Lazac műsorvezetőinek: - Idegen csók, ez az album címe. Ez egy latinos, populáris lemez. Igaz, hogy egy éve jelent meg, de nagyon nyári.

- Tizennyolc éves korom után veszettem el ártatlanságom, de utána nagyon belehúztam - emlékezett vissza életének vad éveire az állapotos Xantus Barbara. - De most tudom, mit vesztenék, ha belehúznék. A hatodik hónap elején vagyok, a cicim nagyobb, mint a hasam.

- A gyerek fiú, Kristóf Milán lesz egészen bizonyosan - újságolta. - Voltam már jósnőnél is, mindig ez jött ki. Az ultrahang nem mutat egyértelmű képet, még nem látszik az, ami a fiúknak egyértelműen van, de ez nem jelent semmit. A gyerekek örömmel fogadják, hogy jön az öcsike.

- Novemberben szülök, aztán decembertől próba, január végén már bemutató van - mesélte. - A férjemmel együtt dolgozunk és ez nagyszerű dolog. A terhesség engem teljesen rendbe hozott, testileg és lelkileg. Ez nekem egy nyugodt állapot, nincs olyan személy, aki most fel tudna idegesíteni. Nyár? Voltunk pár napot Olaszországban, az csodálatos volt. A nyár további részére már csak hazai programok várnak ránk, Balaton és Velencei-tó.