Fekete László 32 csirkecomb után

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Én korán kelő típus vagyok - mesélte, mikor a Lazac műsorvezetői faggatták szokásairól. - Hat órakor vagy fél hétkor én már automatikusan kelek fel, nincs heverészés. Éjszaka feltöltődik az ember, így nem is értem azokat, akik délelőtt tízig alszanak. Én este körberakom magam újsággal, majd elborulok, és tízre már alszom is. Mivel falusi gyerek voltam, ott hozzászoktam a korai keléshez. A parasztember négy-öt körül már talpon van, majd délben ledől az árnyékba a hőség elől.

- Toldi Miklós vagyok a filmben és Oroszlán Szonja lesz a feleségem - vallott büszkén színészi karrierje első lépcsőfokáról. - A forgatás során a kameramanok dőltek a röhögéstől. Magyarország örökös Toldi-címét már elnyertem, így nálam van jó helyen a szerep. Korábban háromszor hoztam haza a díjat. 192 centi vagyok és 152 kiló, tehát Miklós bátyánk sem volt ekkora, mint én. Álmodoztam azon, hogy egy időutazással esetleg összemérhetnénk erőnket, de azt hiszem, kitalált figura volt.

Fekete László a riporterek kérdésére elmondta, hogy pénteken indul Pécsre, mert rá egy napra ott kerül sor a Világ Legerősebb Embere versenyre. Finnek, amerikaiak, dánok indulnak majd, köztük sok világsztár. - Van köztük olyan nagy melák, amelyik egy leborotvált grizzly-medvére hasonlít, 210 centi magas - kommentálta. - Amúgy, aki igazán erős ember, annak a szíve gyenge. Mi érzelmes, érzelgős emberek vagyunk.

- Inkább a koleszterin fenyegessen, mint az éhhalál, szoktam mondogatni - válaszolt, mikor súlyáról kérdezték. - Háromszor nyertem Magyarországon evőversenyt. Volt olyan, hogy 32 darab, komplett csirkecombot bedobtam, körettel, majd lecsúsztattam mellé 10 franciakrémest.

- Lackó fiam 18 éves és mindössze 78 kiló, de 160 kilós kőgolyókat emel - mesélte büszkén. - Nagyon tehetséges gyerek, de nem akar ezzel foglalkozni. A futballt szereti. A dorogi NB II-es csapatban rúgja a bőrt és mellette még tanul. Ő az, aki talán még nálam is többre vihetné ebben a műfajban.