BB Évi és Ámor nyila

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Korábban is hívtatok, de hétfőn elaludtam, nem tudtam eljönni, görbére sikerült a vasárnap este - mentegetőzött az állatok nagy védelmezője, a BB első szériájának győztese. - Bulizunk, jól éreztük magunkat. De ma is úgy jöttem, hogy nem aludtam semmit.

- Nem tudom, mit mondjak - kezdte hezitálva, mikor a szerelemről faggatták. - Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy érzelmileg is kötődöm Renatóhoz. Benn a Házban nem éreztem vonzalmat és nem gondoltam, hogy kint ez lesz.

- Bébiszitter szeretnék lenni - vált hirtelen Évike. - Egy közvetítő iroda segítségével, remélem, kapok majd munkát. Szeretem a gyerekeket és pont abban a korban vagyok, mikor egy nő már vágyik lassan az anya-szerepre. A gyerek lelkivilágát megismerhetem majd és ez nagy feladat, ráadásul ez a munka felkészít az anyaságra.

- Zsanettel tartom a kapcsolatot, akárcsak a többiekkel - válaszol, mikor a szörpgyári riválisáról faggatják. - Két különböző emberről van szó, sok mindenről más a véleményünk. Akikkel nyilván nem tartom a kapcsolatot, azok Pongó, Szabi, Andi. Utóbbi Ausztráliába utazott, Tara pedig otthon van a családjával. Amúgy nagy építkezésben vagyunk odahaza, a régi házat meg eladjuk. Én Pesten szeretnék lakást venni.

- Érzékenyebb lettem a BB után - tűnődik. - Az állatokat ugyanúgy szeretem és kész vagyok, kiakadok, ha állatkínzásról hallok. Voltam nemrég Szegeden, egy állatos fellépésen, ott is mesélték a lányok, miféle kegyetlenségek mennek. Első sorban lennék, ha összeállna egy tüntetés.

- Most jöttem meg La Mangából, Spanyolországból - meséli nagy vidáman a kaposvári lány, mikor a nyárról kérdik. - Először búvárkodtam és először repültem életemben, nagyon király volt. Először sekély vízben gyakoroltunk, majd hárman merültünk. Az egyik csajszi beparázott hét méter mélyen, ettől én is megijedtem és felúsztam gyorsan a felszínre.