BB Zsófi: irány Budapest

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Élem a hétköznapi életet - közölte rögvest az elején Zsófi, mintegy jelezve, hogy nagy szenzációra ne számítson senki. - A nyert nyaralásra még nem tudok elutazni, mert vannak olyan dolgok, amiket el kell intézni. Amúgy sem vagyok tervezős típus, jöhet bármi. Van egy-két meghívásom, ezeknek igyekszem eleget tenni.

- A népszerűség nagyon jó egy ideig, de aztán szeretnék megpihenni egy kissé - vallotta a hirtelen jött ismertségről, mikor a "sztársággal" együtt járó kötelező gyakorlatok kerültek szóba. - Néha olyan dolgokat írnak rólam a lapok, melyek nem igazak. Mivel folyton csörög a telefonom, így nehéz kikapcsolni.

- Gézuval nagyon jó barátok vagyunk - mosolygott, mivel a BB Házban történt zavaros kapcsolata is szóba került. - Felröppentek hírek erről-arról, de csak barátok vagyunk. Akikkel jóban vagyok, azok Lilla, Sanya, Edina, Linya. Akikkel a Házban sem volt jó kapcsolatom, azokkal kint sem gyakran találkozom. A Házban aki leginkább hiányzott, távozása után, az Lilla volt. Itt kint persze már senki, mert mindenkivel tudok találkozni. Amúgy nekem nagyon nehéz volt a Big Brother játék eleje, csendben, megszeppenten viselkedtem az első napokban, idő kellett, hogy lazuljak. Ezekkel az emberekkel visszamennék pár napra, de csak velük.

- Pesten szeretnék lakást venni, továbbá szeretném megszerezni a jogosítványt és tanulnék valamit ősztől - vált komolyabb témákra az Egri Bikavér nagy kedvelője, mikor a közeljövő kerül szóba. A nézői kérdésekre válaszolva elárulta, hogy a bungee jumping és a BB Házba történt bevonulás volt élete két legextrémebb eseménye. Mikor zenei ízlése került szóba, elmondta, hogy a rock mellett a jazz is a kedvencek közt van: - Ami jó és profi, azt szeretem. De mindenképp élő zene legyen. Az ugrálós, tinglitangli zene nem jön be.