Király Linda új stílusa

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Linda nemrég tért haza Hannoverből, hol az egyik leghíresebb és legjobban felszerelt zenei stúdióban együtt dolgozhatott pár szaktekintéllyel. Michael Jackon egyik vokalistája és Tom Jones Sex Bombjának alkotói is segítettek az Egyesült Államokból hazatelepült lánynak, hogy új dalok készüljenek a lemezére. - Fiatal, igen tehetséges és nagy sztár lesz. Jó, hogy itt van, így egyenesen rászabják az új dalokat - bólogatott elismerőleg a hangmérnök, miközben Linda a stúdióban szárnyalt, hangilag.

- Szakemberek közt, kivételes technikai lehetőségek közt dolgozhattam - mesélte Linda, immár a Római strandon. - Három dalt rögzítettünk, mindegyik fel fog kerülni az új albumra. Sokáig keresgéltünk, hogy milyen zene állna nekem jól, de immár megvan a megfelelő stílus. Egyébként apukám a legnagyobb kritikusom, de ennek örülök, mert mindig igaza van. Persze szoktunk veszekedni is.

- Komoly munka volt és én élveztem az egészet - kanyarodott vissza az énekesnő a hannoveri kalandhoz. - Most is izgultam, mivel én mindig feszült vagyok ilyenkor. Szerintem, aki nem izgul, az nem is szívből csinálja. Az Operaház Fantomjával már túl vagyunk az ötvenedik előadáson is, mégis mindig izgulok. Hannoverben nagyon jó volt a hangulat és hajnalig dolgoztunk, minden éjjel. Nem akármilyen lemezt szeretnék készíteni, ez világszínvonalú anyag lesz. Ősszel jelenik majd meg a magyar nyelvű lemez, érdekesség, hogy Charlie-vel éneklek duettet. Presser Gábor is írt nekem dalt.

Az ifjú énekesnő, ki először tíz évesen szerepelt színpadon, elárulta, hogy családcentrikus, de nem siet a házassággal: - Csak akkor szánom rá magam a szülésre, ha utána csak a babára és a családomra tudok koncentrálni - közölte. A magyar férfiakról jó véleménnyel van a dekoratív lány, de ennek ellenére szingli.

- Az amerikai pasikról nem tudok semmit mondani, mert mikor kint éltem, tizenhat évesen, dagadt voltam és csúnya, így nem foglalkoztak velem. Most vékonyabb vagyok, minden Fantom-előadáson két kilót fogyok - mesélte a filmezés felé is kacsintgató Linda, majd elárulta, hogy az őszinte és céltudatos férfiak jönnek be nála.