Ónodi Eszter új szerepben

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Kora reggel egyszerűen képtelen vagyok felkelni - kezdte a vörös hajú színésznő, aki nyilván attól tartott, hogy táskás a szeme és gyűrött az arca. Persze nem volt az. - A reggel nem színésznek való műfaj, szerintem. Én például éjjel egy előtt nemigen kerülök ágyba.

Idén negyedik alkalommal várja nézőit a Keszthelyi Nyári Játékok a Festetics-kastély parkjában, ezúttal W. Shakespeare: "Ahogy tetszik" című darabjával, melyben a főszerepeket Ónodi Eszter és Nagy Ervin játssza, a zenét pedig a Quimby szolgáltatja. - Ez a darab nekem szívügyem - mesélte Eszter. - Júniusban végig Pesten próbáltunk, majd volt egy pár hét pihenő. Én Törökországban voltam nyaralni, de igazából Olaszországba kellett volna mennem, mivel egy éve tanulom a nyelvet. Amúgy kedvenc üdülőhelyem nincs, az a lényeg, hogy tenger legyen a közelben.

- A külföldi, koprodukcióban készülő Harag Napjában lett volna szerepem, de úgy tűnik, kútba esik a dolog - kommentálta a meghiúsult lehetőséget, mellyel más országokban is ismert lehetett volna. - Soha nem mondom azt, hogy soha, de attól tartok, hogy nem lesz belőle semmi. Külföldön persze voltak bizarr kalandjaim, Angliában például találkoztam egy olyan rendezővel, aki a próbák különböző fázisa során mindig másféle pólót viselt, hogy azzal jelezzen a színészeknek. A bemutató előtt például halálfejes trikó volt rajta.

Forrás: TV2

Fotógaléria a művésznőről - kattints a képre!

- Tévében ritkán szerepelek, mert ez a korai felkelés nem nekem való - sajnálkozott, mikor erről kérdezték. - Nekem az ismertség eleinte nagy szorongást okozott, azt hittem, hogy mindenki majd úgy áll neki, hogy "na, itt van ez a kiscsaj, lássuk mit tud!" Nagyon sok dolog van az életben, amit el szeretnék érni, de hosszú a lista, most nem sorolom fel. Most nagyon örülök a keszthelyi lehetőségek, mert a tavalyi év elég nyugis volt.

- Anyukám vezetéknevét vettem fel - válaszolta az sms-en érkező kérdésre. - Kovács Eszter voltam korábban. A Főiskolán akkoriban ilyen névvel sokan voltak az évfolyamban, sok Kovács volt és rengeteg Eszter, ezért változtattam nevet. Huszonöt évig használtam édesapám vezetéknevét, most huszonöt évig anyukámét viselem majd.