Szinetár Dóra megmutatta magát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Úgy vélem, hogy azokon a fotókon csak annyi látszik, amennyi a strandon is - kezdte Szinetár Dóra, mikor egy férfimagazinban megjelent fotókról faggatták. - Én szeretem ezeket a típusú képeket. Szerintem egy nő attól csak szexisebb, ha van rajta valami ruha. Teljes vetkőzésről szó sem volt, még a közelébe sem értünk annak az összegnek, amiért akár le is vetkőznék meztelenre. Lelki kérdés, hogy egy nő mennyit mutat meg magából. Amúgy a fényképezés során végig jól éreztem magam, mivel a fotós egy régi barátom volt. Korábban a színházban többször játszottam fiút, azok meg nem vetkőzős szerepek.

- Új szerelem? Igen, már négy éve - nevetett az énekes-színésznő, mikor magánéletéről faggatták. - Azóta folyamatosan szerelmes vagyok. Mindketten az Operettszínházban játszunk. Négyen leszünk majd lányok egy csapatban a Dalnokok Ligájában és a produkcióban Zoli is kapott feladatot. Ő írja majd a zenéket, így az is közös munka lesz. A lányokkal nem rivalizálunk, mivel teljesen más karakterek vagyunk. A most készült fotókon is látszik, hogy mi négyen egészen mások vagyunk.

- Kulka Janival játszottunk már együtt, a My Fair Lady-ben, ő például olyan partner, akiről csak álmodni lehet - mesélt a szakmáról a Vígszínházban és a Rockszínházban is megfordult színésznő. - Ő természetes és nagyon tehetséges. Nagyon tudtuk "húzni" egymást. Mellesleg úgy vélem, hogy nem apám árnyékában nőttem fel, hiszen tizenegy éves korom óta színpadon vagyok. Szüleimmel egy házban, de nem egy lakásban élünk. Semmit nem kezdenék újra másképp, így jó minden, ahogy van.

- Új lemez? Négy éve készül, de lassan megjelenik - vázolta a közeljövőt. - Dolgozunk rajta. Már megvolt tíz dal, de idő közben, mivel lassan készült, ezek fele már elavult. Távolabbi tervek? A párommal szeretnénk még sok gyereket, de kettőt még minimum. Boldog, békés család, ez a cél, amit el akarok érni. Nincs ennél fontosabb, a szakma másodlagos.