Bombera Kriszta: új kihívások

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

- Két hét múlva láthatnak majd a nézők a képernyőn, a Jó estét, Magyarországot fogom vezetni - újságolta. - Olyan lesz az életem, mint eddig, csak nem kell majd korán kelnem. A híradózás amúgy csapatmunka, ahol mindenki tudja a saját szerepét, mindenki teszi a dolgát. Szerencsére a műsor nagyon jó és a magas a presztízse, így nem nagyon kell változtatni rajta. Annyiban mégis változik, hogy dinamikusabb, gyorsabb lesz, rövidebb interjúkkal, tömörebb anyagokkal. Amúgy nehéz a tévének utolérnie az Internetet, mivel a weben három kattintás után az ember el tudja olvasni a legfrissebb információkat. Én ennek ellenére csak híradózni szeretek, bár nincs belső hierarchia a műsorok közt.

Fotó: Varga Ferenc [origo]

- Három gyereket tervezek, de még egy sincs - mosolygott, mikor családalapítási terveiről faggatták. - Nyaralni már voltam, Spanyolországban voltunk a férjemmel. Ő kint élt Amerikában, de szerencsére már hazaköltözött.

- Soha nem akartam újságíró lenni, de belecsöppentem ebbe a közegbe - vallotta be. - Egyetemen untam a szakokat és váltani akartam. Az atomfizika nem érdekelt, így kerültem az újságírás közelébe. Szeretem a szakmát és szeretnék itt maradni.

Balatoni fotóalbumhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030821balatoni.htmlKenuval a Dunánhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030814adunai.htmlNyaral a magyarhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030815igynyaral.html

- Nagyon szeretek enni, szinte mindenevő vagyok - evezett könnyedebb vizekre. - Önbecsapó vegetáriánus vagyok, azaz eszem húst, de ne legyen állatformája se szeme. Az ételen ne látszódjon egyértelműen, hogy milyen állat volt.

- Legszívesebben Irakba utaznék most, a munka miatt - mesélte az interjú végén. - Magánemberként ellenben India érdekelne és persze New York. Amúgy én jobbára véletlenül csöppenek a dolgok közepébe, ilyen volt szeptember 11 is, mikor épp a tragédia közelében voltam. A veszély nem zavar, a veszélyes sportokat is szeretem, például szívesen kipróbálnám a siklóernyőzést.