Bruce Willis szakított a volt Baywatch-sztárral

Vágólapra másolva!
A Sun információ szerint a negyvenkilenc éves amerikai színész, Bruce Willis szakított barátnőjével. A Baywatch egykori sikeres szereplője, Brooke Burns immár szabad.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Bruce és Demi Moore

Az ötven felé közelítő Bruce Willis, ki filmjeiben igazi héroszként, drámai hősként már több alkalommal megmentette a világot, nem tudta megmenteni új kapcsolatát.

A brit lap szerint szakított huszonhat éves barátnőjével, holott a Sun áprilisban még arról cikkezett, hogy Willis gyémántgyűrűvel lepte meg kedvesét, miközben igen nagy harmóniában élnek. A párizsi leánykérés után némileg meglepő a szakítás.

Jelenleg külön utakon járnak: a keményöklű Bruce Los Angelesben forgat, a színésznő pedig Hawaii vendége, ott filmeznek a North Shore című amerikai produkció stábjával. "Igen nehéz fenntartani egy kapcsolatot akkor, ha háromezer mérföld választja el őket. Továbbra is barátok maradnak" - nyilatkozta a napokban Willis egyik barátja.

Brooke korábban már járt színésszel, Julian McMahon felesége volt. A háromgyermekes Bruce a szintén színésznő Demi Moore férje volt korábban, és azután kezdett randizni a Baywatch dekoratív szereplőjével, mikor volt felesége nyilvánosan is bevallotta új kapcsolatát a huszonhat éves Ashton Kutcherrel.