Ússz a sörben!

Vágólapra másolva!
Idén nyáron is több lehetőséged lesz arra, hogy viszonylag kevés munkával, minimális erőfeszítéssel rengeteg sörhöz juss. Küldhetsz cikket, képet és rövid, egyperces novellát: a legjobbakat rengeteg sörrel jutalmazzuk. Nézzük sorra, mivel nyerhetsz egész tálcányi (24 x 0,5 liter) remek Borsodit!
Vágólapra másolva!

1. Nyerhetsz vidám, nyári fotókkal. Forró nyári napokon többet utazunk, többet hűsölünk vízparton, és többet fotózunk, mint télen. Ez persze nem jelenti azt, hogy a bantuk, a karibi mulatt bennszülöttek és a sivatagjáró beduinok több fényképet készítenek a rettentő kánikulában, mint a jégmezők hátán didergő eszkimók, de hát nyilván nem ez a lényeg. Hogy mi a lényeg? Például az, hogy szereted-e a sört.

Amennyiben nem veted meg e nedűt egy kánikulai napon és szeretnél nyerni pár rekesszel, akkor nincs más dolgod, csak annyi, hogy fényképezz és küldd el nekünk a [email protected] címre a két-három kedvencedet, melynek témája az általunk megadottak valamelyikével egybevág. Bizony, egy pályázótól egy témában csak az első három fotót fogadjuk el. A pályázatra 800x600-as méretű képeket várunk, lehetőleg nem digitálisan feljavított változatban. A levélben, kérjük, küldd el a nevedet és a postacímed is. Bővebben: klikk ide!

Ha a fotók valamelyike megtetszik nekünk, kitesszük a legjobbak közé. Így rögvest hatalmasra duzzad esélyed arra, hogy pár hétig ne kelljen leballagnod - gyakori sóhajtozás és komoly izzadás közepette - a közértbe sörért: pusztán azért, mert fáradozásod jutalmául átvehetsz pár kartonnyi seritalt! Meg kell értened ugyanakkor, hogy a nekünk tetszés szubjektív fogalom, hogy a témát díjazzuk, vagy a kép tökéletességét, a színeket vagy az egyedi beállítást - az képről képre változik.
Ahogy megadott témáink is kéthetente. Eredményhirdetés és a legjobbakból készült galéria közzététele a döntés után, a sörök átvétele folyamatosan. Újabb kategóriánk, augusztus 23-ig:

Sziget Fesztivál

Forrás: MTI

Első fordulónk győztesei: klikk ide!
Második fordulónk győztesei: katt ide!

2. Ha nincsenek rendes minőségű, nyári hangulatot árasztó fotóid, próbálkozz meg az írással. Gyűjtjük a rövid, frappáns, csattanóval bíró történeteket, egyperces novellákat, klassz sztorikat. Fontos, hogy csak saját írással szabad pályázni, és igencsak ügyelni kell a méretre is: a többoldalas novellákkal, komoly eposzokkal, hosszan hömpölygő történetekkel nemigen tudunk mit kezdeni - és csak keveseknek lenne türelme ezeket elolvasni. Ha van jó és rövid írásod, küldd el a [email protected] -ra, és könnyen nyerhetsz vele pár tálca sört!

3. Nyári kalandokkal, úti beszámolókkal, színes, képes riportokkal, útinaplóval is vígan nyerhetsz komoly - már-már riasztó - sörmennyiséget. Ha egzotikus tájon jártál (Togo, Kambodzsa, Bolívia, Antarktisz, Nepál) mindenképp írj róla 15-20 mondatot, saját élményekkel fűszerezve. Ha saját képet is küldesz, jelentősen nő az esélyed a győzelemre! Akkor sem kell elkeseredned, ha "csak" Párizsban, Rómában, Balatonfüreden jártál: ha jó a sztori, stílusos az írás, könnyen úszhatsz a sörben!