Foundation: érett, őszi meglepetéslemezek

Vágólapra másolva!
Eljött az ősz, és vele az az időszak, amikor a friss albumok címe már csak elvétve tartalmazza, a "summer" és a "love" szavakat. A mostani Foundation-megjelenések közül csak egyben találtunk egy ott felejtett "beach"-et, bár az az egy bakelit lesz.
Vágólapra másolva!

Ezen a héten jelenik meg a The Trip - Redirection of Sound album folytatása, a The Pressure, amelyet a Foundation-főnök, Chriss felkérésére dj Surprise hozott össze. Eklektikus, kellemes houseokat felvonultató korong- írja róla a kiadó hírlevele.

Surprise eddigi pályafutásának tapasztalatait sűriti össze a hetvenperces lemezen, amelyhez a Quasar és a The Pressure két közös dalt is írt. A Take Me Overt és a Bamakót a hírek szerint máris olyan nevek pörgetik, mint Neil Quigly vagy az Ubrantorque-os Leigh Morgan.

A Quasar Over the Gravity című első EP-je után nem kellett sokat várni a másodikra. A remixerek között van a Babak & Silva alkotta Soda Inc., Németországból. A duó 2005-ben rukkolt elő első szerzői albumával, a Full Moonnal.

Nemrég Kim Wild munkássága felé vették az irányt, hiszen a Keep Me Hangin On kapott egy jó adag house-lüktetést. Az album második mixe a The Scrubz munkája, a két magyar producer, Soundsmith és Downkill ezzel a formációval megjárta már a török riviéra partyszíntereit is. Az albumhoz Duel, valamint Adam Byrd - aki 2004-ben debütált a nagyközönség előtt "Soul of Graphic" című trackjével - tett hozzá egy-egy remixet.

Elkészítette első mixalbumát a külföldön is egyre sikeresebb hazai páros, az Yvel&Tristan, amely augusztus végén látott napvilágot. Az albumon egy tucat track hallható olyan előadóktól, mint Eelke Kleijn, Matt Rowan, Dapayk & Padberg, Star Me Star You és természetesen a The Quasar.

The Quasar : World Beach

A srácok három saját dallal is előrukkolnak a korongon, sőt két friss remixet készítettek a John Digweed műsorát is megjárt The Quasar - Togetherből.

A The Quasar legsikeresebb felvétele, a World Beach a svéd Fokused Records égisze alatt megjelenik bakelitlemezen is. A digitális kiadók korában igen nagy eseménynek számít a bakelitmegjelenés, annál is inkább, mivel a World Beach egyik remixét az ausztrál Infusion duó egyik fele, Jamie készítette.

party.[origo].hu