Vágólapra másolva!
Az egykor megasztáros Bocskor Bíborka hangjával fémjelzett Magashegyi Underground a Szeplős váll című klipje után leforgatná első élőszereplős munkáját is, és ehhez szerelmespárokra van szüksége. 
Vágólapra másolva!

A Magashegyi Underground hamarosan forgatni kezdené Anglia című számukhoz élőszereplős klipjét. A zenekar új klipjéhez olyan párok jelentkezését várják, akik szívesen szerepelnének nemtől, kortól és szexuális beállítottságtól függetlenül.

A feladatuk mindössze annyi, hogy beülnek a kamera elé és ott bármit csinálhatnak. Jelentkezni az iwiw-en keresztül lehet. A zenekar ismerősnek jelölése után már csak egy üzenetet kell küldeni részvételi szándékkal.

A határidő szoros, hiszen a kilp forgatása vasárnap lesz egy belvárosi lakásban. Fodor Máriusz a zenekar vezetője azt mondja, ha sokan jelentkeznek akár két klipet is vágnak a nyersanyagból.

A zenekar legutóbb aluljárós koncertjeivel hívta fel magára a figyelmet. Budapesten három aluljáróban adtak akusztikus koncertet, egymás után. "Az Örs vezér térről ugyan elzavartak, pedig le volt beszélve minden az önkormányzattal, de mindegy megoldottuk és a Blahán tartottuk meg a koncertet"- meséli Máriusz.

A zenekar eszeveszett tempóban készíti új lemezt és azt mondják, tavaszra biztos, hogy meglesz. Annyi dal van már készen, hogy sajnos párat ki kell szórniuk.

Forrás: [origo]

Ráadásul sajátos módon szeretnének olyan trackeket is az albumra, ahol egy számuk alapjára egy másik daluk szövege kerül rá. Legutóbb azt ígérték Bíborka a lemezen megosztja majd a hallgatósággal thai tésztareceptjét.

Az Anglia című szám meghallgatható a csapat Myspace-oldalán. Máriusz azt mondja, azért ezt választották most klipalapnak, mert ez az egyik kedvencük. Ennyi, semmi misztikum.

party.[origo].hu

Anglia az aluljáróban