Egy földre szállt angyal: Charisma Carpenter

Vágólapra másolva!
Az Angel című sorozat sztárja mintha a mennyekből szállt volna le hozzánk. Hihetetlen, de ez az igazi neve, ugyanis édesanyja nagy Avon megrendelő volt. A hetvenes években a cég forgalmazott egy ilyen elnevezésű parfümöt, ez ihlette a gyönyörű hölgy nevét. A hírnevét a Buffy és az Angel című vámpír-sorozatokkal megalapozó színésznő immár hallani sem akar Cordélia karakteréről. Bár eddigi karrierjében Cordéliának köszönhet mindent.
Vágólapra másolva!

"A Playboy-fotózás igazán élvezetes volt, felszabadító és lelkesítő. Elég félénk típus vagyok, ehhez képes pedig igazán sikerült eldobni a gátlásaimat. A férjem mondta is otthon, hogy hé, édes, most már nem fotóznak, felveheted a ruhádat!"

"Egy Avon parfümről nevezett el édesanyám. Nincs valami jó illata, de névnek nagyon jó. A szüleim kitalálták ezt, meg a Prissyt, ami a papám kedvenc neve. Egyszer megkérdeztem, hogy ez a Priscilla becézése-e, mire kategorikusan azt válaszolta, hogy nem, csak egyszerűen Prissy. De szerencsére a mamám akarata győzött."

Forrás: PLAYBOY

"Nos, ha kilenc életem lenne, akkor azt hiszem, az egyikben profi teniszjátékos lennék, egy másikban pedig rocksztár. Szívesen lettem volna Gwen Stefani. Kivéve, hogy én egyáltalán nem tudok énekelni, természetesen."

"Jobban kedvelem az idősebb férfiakat. Egy Colin Farrell-szerű tacskó nem tud tűzbe hozni, de George Clooney annál inkább - forrna körülöttünk a levegő. De erről a férjemnek egy szót se!"

"Meg kell találni azt, ami beindítja az embert. Ha szeretkeznem kell valakivel a kamerák előtt, és az illetőnek rossz szagú a szája, meg pattanásos a képe, akkor a fejemben Viggo Mortensent csinálok belőle. A lényeg csak annyi, hogy közben mindig összhangban legyek saját magammal."

Augusztusi Playboy-ajánlónkból:
Playmate: Németh Júlia
Pamela kilencedszer a Playboyban

KIHÍVÁS: Kaland vadvizeken