Pamela kilencedszer a Playboyban

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson internetes honlapja (pamelaanderson.com) az egyik leglátogatottabb a világhálón, és a Marvel Comics- legendával, Stan Lee-vel megalkotott rajzfilmsorozata, a Stripperella Pamet szuperhősnőnek ábrázolja, aki mellbimbójával is képes üveget törni.
Vágólapra másolva!

A megrögzött vegetáriánus és állatjogvédő aktivista Pam a közelmúltban, egy reklámban salátából készült bikiniben jelent meg, melynek hatására még a legnagyobb húsevők is salátát követeltek. Pam egyedül él, idejének nagy részében gyermekeivel és volt férjével, Tommy Lee-vel cseveg. Saját csúcsát is felülmúlta azzal, hogy a magazin ötvenéves történetében ő jelent meg a legtöbbször címlapon.

Forrás: PLAYBOY

"Ahhoz nagyon dogmatikusnak kell lenni, hogy mindent, ami a szexről szól, elfojtsanak. Amikor az emberek úgy tesznek, mintha a szexualitás nem lenne az életük része, csúnya dolgok jönnek elő."

"Szeretek fotózásokon részt venni. Gondolom, egy kissé exhibicionista vagyok.
A fényképezőgép előtt rossz színész vagyok. Nem igazán szeretem visszanézni a végterméket. Soha nem akarom megnézni a képeket. Vicces, pedig szeretem csinálni. Nincsenek meg a Playboy-címlapok. Nincs meg semmi. Remélem, anyukámnak igen."

"Az első sorban ültem, és Elton nekem énekelt. Nagyszerűen mulattunk. Az egyik születésnapjára egy epertortában, epres bikiniben hoztak be. És megcsókolt. Szinte ledugta a nyelvét a torkomon, amit ugye nem várnának Elton Johntól."

"Ha nem lesz addig kapcsolatom, amíg a gyerekeim 18 évesek lesznek, az sem lesz probléma számomra. Jelenleg nem erre jár az agyam. Teljes mértékben kielégít az, amit csinálok. 36 éves vagyok, és a Playboy címlapján lehetek. Nem rossz, ugye?"

Augusztusi Playboy-ajánlónkból:
Playmate: Németh Júlia
Egy földre szállt angyal: Charisma Carpenter
KIHÍVÁS: Kaland vadvizeken