Nikita, a bérgyilkosnő

Vágólapra másolva!
Peta Wilsont a Nikita című sorozat sztárjaként láthatták olvasóink. Ismerjék meg jobban a csodás szőke lányt!
Vágólapra másolva!

A harminchárom éves szépség nem egy szélsőséges szerepet tud meglobogtatni: Drakula vámpírmenyasszonyát játszotta A Szövetség-ben, leszbikus csábítót a Mercy-ben, és persze ő testesítette meg minden idők legszexisebb bérgyilkosát a Nikita című sorozatban. A népszerű tévésorozat egy hamis vádakkal kémkedésre kényszerített lányról szólt, és 2000-ben, négyévadnyi epizódtömeg után ért véget. A tévécsatorna az utolsó résszel együtt több mint huszonötezer tiltakozó levelet kapott, ezért Peta még nyolc epizód erejéig visszabújt Nikita bőrébe.

"Olyan nagyon megérintett a sok kérés, hogy belementem még néhány rész leforgatásába, amelyek nyitva hagyták a történetet. Sőt, ha igény mutatkozik rá, kész vagyok újra eljátszani a karaktert. Nikita igazi szépség - ereje pedig a sebezhetőségében rejlik."

"Remélem, nyolcvanöt évesen a dédunokáim majd elismerően kiáltanak fel, hogy 'nahát, ez tényleg te vagy?' Borzongató érzés olyan szélsőséges helyzeteket eljátszani, amilyenekbe a saját életem során soha nem kerülök."

"Anyám óriási és lármás ír családból származik. Náluk folyton az ment, hogy egyikük kifigurázta a másikat. Már egészen kicsi gyerekként az asztal tetejére állítottak a nagyszüleim, hogy táncoljak, és rövid történeteket meséljek el."

Szeptemberi Playboy-ajánlónkból:
Playmate: Görög Zita
ÁLOMAUTÓ: új Porsche 911
Álmok a felhők felett és a föld alatt