Hanga Ádám: Az idei nyaralás egy napos keddre esik majd

FC Barcelona v Real Madrid - Turkish Airlines EuroLeague NurPhoto General news FC Barcelona Competition Basket Basketball Match Horizontal
Hanga Ádám kiválóan játszott a Badalona ellen
Vágólapra másolva!
Alig néhány nappal a szezont követően már a második nyári közönségtalálkozójára készül Hanga Ádám, a Real Madrid spanyol bajnok és Euroliga-ezüstérmes kosárlabdázója.

A Hangtime elnevezésű rendezvényre július 16-án, szombaton kerül sor a Kosárlabda Miniarénában, a budapesti Városligetben.

- elevenítette fel a 33 éves játékos.

Hanga Ádám, a Real Madrid csapatának magyar válogatott kosárlabdázója Forrás: NurPhoto via AFP/Joan Valls/NurPhoto/Joan Valls

"Egy kicsit még engem is meglepett, hogy több százan megjelentek egy ilyen spontán eseményen, úgyhogy már akkor sejtettük, hogy ezt folytatnunk kellene. Persze nehéz kiszámítani, hogy a szezon mikor ér véget, mert szerencsére az utóbbi években mind a bajnokságban, mind pedig az Euroligában a legvégsőkig játékban voltunk."

Hanga elmesélte, fizikailag és lelkileg is kimerítő szezon van mögötte.

Ugyanakkor tudtam és éreztem, hogy a magyar szurkolótábor mindvégig mellettem volt, így nem volt kérdés, hogy itthon találkoznom kell velük. Úgy néz ki, az idei nyaralás is egy napos keddre esik majd, amit a Balatonon töltök a családdal" - mondta tréfásan a 201 centis kosaras, aki pénteken a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn a helyszínen, kerettagként támogatja a csapatot a Tüskecsarnokban.

"A szeptemberi Európa-bajnokságon pedig már vállt vállnak vetve küzdünk a srácokkal Kölnben" - tette hozzá Hanga Ádám.