Bánhidi Bence: Tiszta gólokat és heteseket vettek el tőlem a bírók

BÁNHIDI Bence
Köln, 2024. január 18. Bánhidi Bence (b) és az osztrák Boris Zivkovic a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában, a Magyarország - Ausztria mérkőzésen a kölni Lanxess Arénában 2024. január 18-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Az Ausztria elleni sajnálatos 30-29-es vereséggel kezdte a magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság középdöntőjét. A meccs egyik főszereplője, Bánhidi Bence nagyon kritikusan nyilatkozott a találkozó után.

A magyar válogatott világklasszis beállója ezúttal úgy jutott el négy gólig, hogy a második félidőben számos vitatható ítéletet hoztak a kárára a portugál játékvezetők. Bár nem akart "bírózni", azért nem kerülte ki a választ, amikor a találkozó után rákérdezett az M4 Sport riportere.

"Jól kezdtük a meccset, aztán elővették a 7 a 6-ot, amire készültünk, de nagyon jól, türelmesen játszották meg azokat a helyzeteket.

Chema is látta, mindenki látta, hogy mi volt. Meg kell nézni, hogy milyen hibákat követtünk el, de van még három meccsünk, fel kell rájuk készülni, mert nem lesz sétagalopp egyik sem" - mondta Bánhidi Bence.

A csapatkapitány, Lékai Máté pedig így látta a történteket a Kibédi Péternek adott nyilatkozatában.: